Pratik kahvaltı





1. Chialı kinoa püresi: Süt(inek,soya ya da badem) ile kinoayı pişirin. Bir taşım kaynadıktan sonra servis kasesine alın zevkinize göre tarçın vb. baharatlar ekleyin üzerine meyve dilimlerinizi ekleyin.


2.Yumurtalı avokado tost: Bazen basit olmak daha iyidir. Sağlıklı şekilde protein almak için, iki dilim tam tahıllı ekmeği alın. Yumuşamış avokadonuza karabiber, tuz ve limon ekleyin ve karışımı ekmeğinizin üzerine sürün. Pişirdiğiniz yumurtanızı da üstüne eklediniz mi protein bombası kahvaltınız hazır!

3.Çikolatalı kinoa kasesi: Işte kahvaltıda çikolata yemenin sağlıklı bir yolu. Kinoayı pişirdikten sonra protein açısından zengin meyveler(muz, çilek vb.) ve 1-2 parça bitter çikolata ekleyin.


4.Ton balıklı yulaf ezmesi: Bu tarifte yulaf ezmesi içine ton balığı ve bir avuç ceviz içi ekliyoruz. Işte bu kadar basit! 

5.Yumurtalı muffin: Sonunda şekersiz bir kek! Kendinize vakit ayırabilmeniz için oldukça pratik bir seçenek. Yumurtanıza ıspanak ve peynir ekleyip çırpın. Karışımı muffin kaplarına boşaltın. Servis etmeden önce 15-20 dakika pişirin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Nesil Şeker İlacı: Dapagliflozin

GHRELİN HORMONU

Salep Kilo Aldırır mı?